Från små maskiner för det lilla kontoret – till världens snabbaste espressomaskin.

Oavsett vilken storlek på maskin du väljer smakar kaffet lika gott.

Det alla maskiner också har gemensamt är att de är av högsta kvalitet och byggda i Schweiz. Precis som med klockor, vet schweizarna vad de gör även när det kommer till kaffemaskiner.

I vårt sortiment har vi också större urnbryggare som komplement när du har ett stort behov av mycket kaffe under en kortare period. Vi har även vattenmaskiner med kylt, ickekylt och kolsyrat vatten.

Jura – 90 år av innovation, tradition, kvalitet och design

Ända sedan 1931 har märket Jura stått för högsta kvalité, banbrytande innovationer, förstklassig design och en lång hållbarhetstradition. Möt detta världsberömda schweiziska företag och upptäck dess värderingar, världsbild och historia.

Läs mer om Jura här

Aequator – En av världens snabbaste espressomaskiner

Går hela fikarasten åt till att stå i kö till kaffemaskinen? Funderar ni på om det är dags för att skaffa ytterligare en maskin? Då är en Aequator definitivt något för er! Maskinen maler hela bönor och tillbereder en kopp kaffe på under 25 sekunder, utan att tumma en millimeter på smak.

Läs mer om Aequator här

Vattenmaskiner – Perfekt kylt, med eller utan bubblor

Vattenmaskiner är en uppskattad produkt på jobbet. Ett enkelt och billigt sätt att få friskt och gott vatten – med eller utan bubblor.

Läs mer om vattenmaskiner här

Frågor och svar om våra maskiner

Vad har ni för leveranstider?

Det skiljer sig åt beroende på produkt. Är det brådskande kan vi nästan alltid få fram grejer riktigt fort. Men vi önskar att man gärna lägger en order 6-8 veckor innan tilltänkt installationsdatum.

Vart kan jag läsa mer om urnbryggare?

Kontakta oss för mer information om urnbryggare

Om vi har ett serviceavtal med er, vad täcker det?

Ett serviceavtal hos oss täcker allt som rör arbetstid, service, reparationer och samtliga reservdelar.

Om vi inte kan lösa felet på plats samma dag, ingår alltid en vikare-maskin.

Man kan se det som att ni hyr en funktion – att få gott kaffe på jobbet – och det är vårt jobb att se till att det fungerar.